Zakelijk lenen zonder jaarcijfers? Geen probleem!

Je wilt een zakelijke lening afsluiten maar hebt nog geen jaarcijfers? Dat kan zonder probleem, een krediet tot 35.000 euro ligt voor je klaar.
Met de krediet crisis vers in het geheugen denken velen dat er maar beperkte mogelijkheden zijn voor het afsluiten van een zakelijke lening, laat staan dat het mogelijk is om zonder jaarcijfers een zakelijke lening af te sluiten. Feit is echter dat er diverse financierders te vinden zijn die bereid zijn om startende ondernemers en gevestigde ondernemers met nieuwe plannen te financieren tot een bedrag van wel 100.000 euro. Twee voorbeelden van dergelijke bedrijven kan je lezen in dit artikel over zakelijke kredieten buiten de banksector.
 
Er zijn goede redenen waarom niet iedereen jaarcijfers heeft en waarom een financiering toch mogelijk zou moeten zijn. Startende ondernemers kunnen natuurlijk geen jaarcijfers hebben en ook wanneer je als bestaande ondernemer een nieuwe onderneming begint heb je in beginsel alleen maar een bedrijfsplan en eventueel een door accountants doorberekende financiële verwachting.
 
Maar wanneer nieuwe ondernemingen niet meer gefinancieerd zouden worden dan komt de economie langzaam maar zeker tot stilstand. En niet te vergeten, financierders zouden zakelijk de boot mislopen wanneer zij niet zouden participeren in nieuwe ondernemingen die weleens heel succesvol zouden kunnen worden.
 
Voor een zakelijke lening zonder jaarcijfers hoef je niet ver te zoeken. De reguliere banken zijn meestal niet de plek waar je een zakelijke lening zonder cijfers kunt afsluiten. Maar online zijn vele financierders te vinden die microkredieten bieden aan startende ondernemers en ondernemers met nieuwe ondernemingsplannen. Sterker nog, de meeste financierders die online te vinden zijn en consumentenkredieten aanbieden, bieden ook zakelijke kredieten aan. U doet er dus goed aan wanneer u op zoek bent naar een zakelijke lening om gewoon eens de verschillende online financierders te bezoeken en te kijken op de website welke mogelijkheden zij u bieden tot een zakelijk krediet.

Lees meer over Geld Lenen.