Regel snel een zakelijk krediet, ook zonder jaarcijfers!

Gaat het tijdelijk wat minder, maar u hebt geloof in uw bedrijf? Vraag dan een zakelijk krediet aan om de moeilijke momenten te overbruggen.
Voor veel bedrijven zijn het momenteel moeilijke tijden. Er komen minder opdrachten of klanten binnen, maar de rekeningen daar heeft u geen tekort aan. Sterker nog, die stapelen zich op. Het is natuurlijk nooit goed om rekeningen te laten liggen. Het zet uw relatie met uw leveranciers op scherp omdat zij het ook voelen als u laat bent met betalen.
 
Nu is het niet moeilijk om een zakelijk krediet te bemachtigen waarmee u de kleine openstaande rekeningen kunt betalen. De meeste banken staan voor een korte periode rood staan op de zakelijke rekening zonder problemen toe. Bij de ING kunt u bijvoorbeeld een betaalkrediet krijgen waarmee u dus rood kunt staan om uw openstaande rekeningen weg te werken. Indien nodig kunt u het standaard betaalkrediet zelfs verhogen zodat u in ieder geval al uw betalingen kan laten doorgaan terwijl u er ondertussen aan werkt om de rekeningen die u heeft uit staan bij anderen te innen en natuurlijk nieuwe orders en klanten binnen te halen. Het rood staan op een zakelijke rekening is in bijna alle gevallen mogelijk zonder dat u daar jaarcijfers voor hoeft te overleggen.
 
Wilt u een groter zakelijk krediet afsluiten om de moeilijke tijden door te komen dan is dat natuurlijk wel alleen mogelijk wanneer dat krediet te baseren is op resultaten uit het verleden en de te verwachten resultaten.
Uw bank of een andere financierder kan dan met u om de tafel gaan zitten om in kaart te brengen hoe gezond uw bedrijf is, waar de probleempunten liggen en om te herkennen of het een tijdelijke trend is die inderdaad te overbruggen is met een zakelijk krediet.

Lees meer over Geld Lenen.