Bedrijfsobligaties, het alternatief voor bancair krediet

U wilt voor uw bedrijf een zakelijk bancair krediet maar krijgt dit niet? Oplossing is schrijf zelf leningen uit om aan het zakelijk krediet te komen dat u nodig heeft.
Wanneer u de televisie aan zet wordt u direct geconfronteerd met de financiele crisis. en het is vanwege deze crisis dat het voor veel bedrijven vandaag de dag schier onmogelijk is een bancair krediet af te sluiten. Uw eigen bank geeft u gewoon ‘Nee’ op het rekest, ook al bankiert u daar al jaren en ondanks het feit dat het de banken zelf zijn die deze financiele crisis in de hand hebben gewerkt.
 
Maar er is een oplossing voor elk bedrijf dat geen bancair krediet kan afsluiten. Want u kunt de bank als midden man uit snijden tussen de particuliere spaarders en beleggers aan de ene kant en u als bedrijf aan de andere kant. Want laten we wel wezen, het geld van banken komt van spaarders en beleggers en de bank leent het geld eventueel weer door aan u als bedrijf. Maar nu de bank u niet van krediet wil voorzien kunt u dus ook zonder de bank door middels obligaties zelf leningen uit te schrijven waar investeerders en particuliere beleggers op in kunnen springen.
 
Wilt u ook bedrijfsobligaties uitgeven en zo een zakelijk krediet verwezenlijken? Dan doet u er goed aan in contact te treden met de vele partijen die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van bedrijfsobligaties die aan de normen van Nederlandse wet voldoen en die tegelijkertijd u ook in contact kunnen brengen met geïnteresseerde beleggers en zakelijk investeerders.

Lees meer over Geld Lenen.