Beleggen met kleine bedragen vanaf 10 euro!

Je wilt beginnen met beleggen, maar niet gelijk met grote bedragen? Dan wordt je simpelweg lid van een beleggingsclub en speculeer je met Binaire opties van 10 euro per stuk! Lees verder.
Het is mogelijk om veel geld te verdienen met beleggen. We zien dat elke dag op tv en lezen het in de krant. Het is ook nog eens mogelijk om te beleggen vanuit huis. Dus geen wonder dat veel mensen graag in staat zouden zijn om geld te beleggen en daarmee geld te verdienen. Helaas is het zo dat om geld te verdienen je vaak ook veel geld nodig hebt om te investeren. Dat gaat zeker op wanneer het gaat om beleggen. Dus wat doe je nu als je wilt beginnen met beleggen en eigenlijk maar een paar tientjes tot een paar honderd euro over hebt om in te leggen? Je kunt gebruik maken van binaire opties of je kan ervoor kiezen om te handelen in cfd's.
 
Binaire Opties hebben maar 2 mogelijkheden. Of de koers is gestegen aan het einde van de looptijd, of hij is gedaald. Jij moet kiezen waar je op inlegt en je hebt dus 50 procent kans dat jouw keuze goed is. Is je keuze fout dan ben je de inleg kwijt, maar is je keuze goed dan krijg je de inleg terug en verdien je daar nog eens 81 procent bovenop! Dus 10 euro ingelegd en de verloop van de koers juist bepaald is 8,10 euro winst en je inleg van 10 euro terug en dus 18,10 in je zak.
 
Het is geen kwestie van gokken, maar meer van behendigheid in het herkennen van de bewegingen van de markt en op basis van signalen uit de markt kunnen bepalen of een koers aan het einde van de looptijd gestegen of gedaald zal zijn. En het resultaat weet je al na 1 uur, omdat de looptijd telkens maar 1 uur bedraagd. Je kunt dus snel resultaat behalen met beleggen in binaire opties.
 
Het mooie van binaire opties of cfd's is dat je dus kleine bedragen van 10 euro in kunt leggen. Je kunt meerdere opties kopen en daarmee dus zelf aangeven tot welk bedrag je wilt gaan. En als je eerst even wilt oefenen, dan begin je met een testomgeving. Daarbij leg je virtuele bedragen in ipv echt geld en kun je kijken of jouw inzicht in het verloop van de koersen betrouwbaar is en of je dus door echt geld in te leggen winst kunt maken.
 
Ook de cfd handel kan uitgetest worden met een fictieve account. En met enkele tientallen euro's kan u al echt kennis maken met het handelen op de markten. Wilt u het eens proberen? Open dan nu een cfd demoaccount.

Lees meer over Beleggen.