Creditcard aanvragen en altijd krijgen

U denkt geen creditcard te kunnen krijgen? Mis, u krijgt hem wel degelijk! Iedereen komt in aanmerking voor een creditcard, ook als u vanwegen schulden elders wordt afgewezen.
U moest eens weten hoeveel mensen in Nederland een negatieve bkr notering hebben waardoor ze niet in staat zijn een creditard aan te vragen en te krijgen. Dat levert hele vervelende problemen op soms omdat wanneer je via het internet iets wilt betalen je al gauw een creditcard nodig hebt. Zeker als je iets bestelt uit het buitenland.
 
Voor bestellingen in het buitenland heb je meestal of Paypal nodig, of een creditcard. Paypal is een vrij lastige logge betalingsoptie waarbij je eerst via je bankrekening geld moet storten en dat duurt dan een week voor dat het op je Paypal account staat. Veel makkelijker zijn de prepaid creditcards die iedereen kan aanvragen.
 
Met een prepaid creditcard gebruik je gewoon iDeal om geld op je creditcard te zetten en daarna kun je gewoon online gaan shoppen in webshops waar je alleen met een creditcard kan betalen.
 
Omdat het om een prepaid creditcard gaat is het totaal van geen enkel belang of je een slecht kredietverleden hebt of niet. Er wordt niet getoetst bij het BKR als je deze creditcard aanvraagt en je aanvraag wordt altijd goedgekeurd.
 

Lees meer over Creditcards.