Prepaid creditcard in Nederland, Prepaid Mastercard

Van je bank krijg je geen creditcard, maar je hebt er wel een nodig voor online betalingen in buitenlandse websites of voor aanschaffen van games op het Playstation en Xbox netwerk? Dan is hier de oplossing, de prepaid creditcard die alle Nederlanders kunnen aanvragen.
Een van de meest voorkomende redenen waarom banken weigeren iemand een creditcard te geven is natuurlijk de alom bekende negatieve BKR registratie. Met een registratie van jouw naam bij het bureau kredietregistratie in Tiel is het gewoon onmogelijk om aan een creditcard te komen.
 
Daar komt nog eens bij dat niet iedereen een creditcard wil hebben gewoon om te voorkomen dat je in de verleiding komt om toch meer uit te geven dan eigenlijk de bedoeling is.
 
Dus veel Nederlanders die iets op het internet willen aanschaffen staan voor een probleem. Ze moeten een creditcardnummer opgeven om te kunnen afrekenen en om hele begrijpelijke redenen zoals hierboven uitgelegd hebben ze die dus niet. Maar ja als je je online bestelling toch wilt doen moet je op de een of andere manier toch aan een creditcard komen. Veel mensen maken daarom een dealtje met een familielid of goede vriend die er een heeft. Maar om wederom zeer begrijpelijke redenen wil niet ieder familielid of goede vriend dat jij met hun creditcardgegevens in de rondte loopt.
 
De oplossing is de prepaid creditcard! Een creditcard die werkt zoals elke andere creditcard, maar dan met dit verschil om geld uit te kunnen geven moet je de creditcard eerst met een tegoed opladen. Gewoon middels iDeal of een bankoverschrijving geld op je creditcard storten en dan online je creditcardnummer opgeven en wereldwijd kunnen afrekenen.
 
Een ideale oplossing voor online gamers die vanuit de shop van hun game console spellen en uitbreidingen willen aanschaffen. Ideaal ook voor mensen die via het internet koopjes vanuit het buitenland willen binnen binnenhalen.
 
De prepaid creditcard is in Nederland beschikbaar. Ook mensen met een negatieve BKR registratie komen ervoor in aanmerking. Dus wil je een prepaid creditcard? Mastercard zelfs? Vraag dan nu direct prepaid mastercard aan!

Lees meer over Creditcards.