Creditcard zonder BKR navraag? Dat kan zonder problemen!

Wil jij heel graag een creditcard hebben omdat je online dingen wilt kunnen betalen? Ook als je een notering bij het BKR hebt kun je gewoon over een creditcard beschikken. Lees hier hoe.
Vandaag de dag bestellen veel mensen producten online. Zowel in binnen als in buitenland worden producten besteld en thuis geleverd die vaak wel met een creditcard betaald moeten worden. Nu is het alleen zo dat creditcards voor sommige mensen een onbereikbare luxe lijkt. Wanneer je van jezelf weet dat je een notering bij het BKR hebt dan schat je de kans dat je een creditcard krijgt vanzelfsprekend laag in. Echter als je ook af en toe iets online wilt betalen dat je vanuit het buitenland wil bestellen is het logisch dat je ook gewoon over een creditcard wilt kunnen beschikken.
 
De oplossing voor mensen met een slecht kredietverleden wanneer het gaat om het aanvragen van een creditcard is de zogenaamde prepaid creditcard. Je hebt deze inmiddels van alle merken, Visa, Mastercard, en wat heb je niet meer. Het mooie van de prepaid creditcard is dat of je in een notering bij het BKR hebt of niet totaal niet van belang is. Al zit je zo diep in de schulden en ben je zo arm als een luis deze creditcard krijg je altijd.
 
De makkelijkste manier om een prepaid creditcard te krijgen is om te gaan naar een online betaaldienst zoals Skrill. Voor 10 euro per jaar heb je de kaart in huis en kun je een tegoed op de kaart storten door middel van een iDeal overboeking. Het geld staat dan direct op je creditcard zodat je daar direct online mee kunt betalen. Het mooie van deze creditcard is ook dat je er gewoon mee naar een geldautomaat kunt om er contant geld met te pinnen en je kan er ook mee in winkels en in restaurants producten mee afrekenen.
 

Lees meer over Creditcards.