Nieuwe auto gekocht? Direct goedkoop een autoverzekering!

Na het kopen van een auto moet u natuurlijk direct de auto verzekeren. Met deze tips verzekert u uw nieuwe auto snel en voordelig.
Het uitwisselen van sleutel en betaling is natuurlijk niet genoeg wanneer u net een auto gekocht hebt. Voordat u de weg op gaat moet u uw nieuwe auto wel eerst verzekeren. Gelukkig kan dit vaak snel waardoor u direct weg kunt rijden met uw nieuwe aanwinst.
 
Toch moet u bij het afsluiten van een autoverzekering even goed rondkijken en niet zomaar een verzekeringsbedrijf opbellen om in de haast een autoverzekering af te sluiten. Er is namelijk een groot verschil in premie tussen de onderlinge autoverzekering maatschappijen. Een verzekering van een reguliere bank bijvoorbeeld is vaak duurder dan van een onafhankelijke verzekeringsmaatschappij. En niet onbelangrijk, er is vaak ook een groot verschil in service die je ontvangt wanneer je schade hebt en je verzekering moet inschakelen.
 
Een aanbod waar maar weinig verzekeringsbedrijven aan kunnen tippen is een autoverzekering met een premie vanaf slechts 20 euro, een vervangende auto bij schade en korting bij alle vestigingen van kwik fit.
Klinkt goed? Sluit dan nu een autoverzekering af bij verzekeringsmaatschappij de Nationale.
 
U kunt natuurlijk ook overstappen van uw huidige autoverzekering naar de Nationale autoverzekering. De Nationale komt vaak als de goedkoopste uit de bus, u krijgt gratis pech hulp in het buitenland en de Nationale werkt samen met gerenomeerde schadebedrijven.

Lees meer over Verzekeringen.