Een TV in termijnen betalen? Dat kan altijd!

Iets kopen op afbetaling is de gewoonste zaak van de wereld. U heeft een nieuwe TV nodig maar heeft het geld niet contant? Dan toch kunt u binnenkort kijken naar al uw favoriete programmas op uw nieuwe TV scherm.
Er zijn meerdere manieren waarop u een TV kunt aanschaffen en deze in termijnen kunt betalen. Vaak denken we namelijk maar aan een manier, dat is in de winkel met de financierder van de winkel en dat we verder geen keuze hebben. Maar dat is natuurlijk niet waar.
 
Als u bij bedrijven als Comfortcard of Laser in de winkel een financiering aan kunt vragen (want dat is wat kopen op afbetaling is) dan kunt u dat natuurlijk ook elders doen voordat u die winkel in stapt. Denkt u eens na over de voor en tegens van de volgende manieren van kopen op afbetaling waarmee u straks uw tv in termijnen kunt betalen.
 

De Creditcard

Het hebben van een creditcard heeft heel veel voordelen. Bijvoorbeeld dat u het geld dat u aan uw tv heeft uitgegeven elke maand in termijnen terug kunt betalen. Maar ook dat u dat geld weer kunt opnemen op moment dat u iets anders leuks ziet. Wat u heeft afgelost kunt u weer opnieuw opnemen. U kunt er contant geld mee  pinnen en u kunt er op internet mee betalen. Als tip geef ik u graag mee dat u de rente die u bij Comfortcard of Laser betaalt even moet vergelijken met de rente die u op de creditcard betaalt. Kost de creditcard u minder? Dan koopt u uw TV dus goedkoper!
 

De reguliere lening

Via u eigen bank of via allerlei online financierders kunt u ook gewoon een kleine lening aanvragen om uw TV te kopen. Door even een paar financierders tegen elkaar af te zetten komt u al gauw bij de goedkoopste lening uit. Als u daarmee uw TV aanschaft dan doet u dat heel voordelig. Een reguliere lening heeft meestal de laagste rentes en mogelijkheid voor lange looptijden. Daarmee houdt u uw maandlasten laag en kunt u heel voordelig uw TV in termijnen betalen.
 

Financierders van de winkel

Ze zijn al een paar keer genoemd. Maar in de winkel zelf worden ook vaak financieringen aangeboden. U kunt een TV in termijnen betalen wanneer u dit laat financieren door bijvoorbeeld een Comfortcard of een Laser company, of welke andere financierder de winkel dan ook biedt. Ook deze kunnen mooie acties hebben zoals nu halen en volgend jaar betalen! Of nu de helft en over 2 jaar de andere helft. Kortom in de winkel kunt u ook terecht voor een financiering. Maar deze kost over het algemeen wel wat meer.
 
De goedkoopste oplossing om uw tv in termijnen te betalen is naar aller waarschijnlijkheid toch een financiering van een online kredietverstrekker. wees dus geen dief van uw eigen portomonee maar bekijk eens een paar online kredietverstrekkers om diegene te vinden die u een reguliere lening kan bieden waarmee u direct uw tv kunt kopen en deze in termijnen af kunt betalen.

Lees meer over Geld Lenen.