Auto als onderpand belenen voor contant geld

U heeft snel enkele honderden of zelfs duizenden euro’s nodig aan contant geld? Wanneer u tijdelijk zonder auto kunt dan kunt u uw auto als onderpand aanbieden en deze belenen voor contant geld.
Bijna alles kan als onderpand dienen wanneer u contant geld in handen wilt hebben en snel een lening af wilt sluiten. Al uw bezittingen hebben immers een waarde of het nou groot of klein is. Voor de meeste contant geld leningen met een onderpand kunt u terecht bij de diverse pandhuizen die elke stad rijk is. Maar heeft u een auto en kunt u best een tijdje zonder en op de fiets naar uw werk? Dan kunt u bij diverse auto handelaren een contant geld lening afsluiten door uw auto als onderpand aan te bieden.
 
Wat er dan gebeurt is heel simpel. Een taxateur stelt de dagwaarde van uw auto vast en berekent voor welke prijs hij – in het geval u voor het terugbetalen van de lening in gebreke blijft – de auto zou kunnen verkopen. Een gedeelte van dat bedrag kan u dan aan contant geld lenen. En u laat vervolgens de auto daar achter totdat u binnen de afgesproken tijd de lening weer hebt ingelost.
 
Omdat voor deze lening met onderpand geen BKR navraag hoeft te worden gedaan en u ook niet met een jaarverslag van uw bedrijf of bewijs van inkomsten een lening hoeft aan te vragen krijgt u dus altijd een lening. En hoe meer uw auto waard is hoe meer geld u kunt lenen.
 
Dus gaat u de komende tijd op uw fiets naar uw werk? Beleen dan uw auto wanneer u snel veel contant geld nodig hebt.

Lees meer over Geld Lenen.