Mobiel telefoonabonnement afsluiten altijd mogelijk

Heel veel prepaid bellers bellen met prepaid omdat ze geen abonnement krijgen. Maar er zijn providers die je altijd een abonnement geven en je daarbij ook nog een gratis smartphone kado doen!
Het was een tijdje geleden groot nieuws dat Vodafone en een aantal andere mobiele telefoonproviders niet meer wilden samenwerken met het BKR in Tiel. De reden was dat zij het als providers niet juist vonden dat zoveel mensen geen abonnement konden krijgen omdat ze bij het kredietbureau een negatieve aantekening hadden.
 
Het gevolg van deze weigering om met het BKR samen te werken is dat u dus ook niet getoetst wordt wanneer u bij deze providers een telefoonabonnement aanvraagt.
 
We hebben de proef op de som genomen en iemand waarvan wij weten dat die bij de meeste mobiele telefoonproviders geen abonnement kan krijgen een aanvraag voor een abonnement met gratis telefoon in laten dienen bij Vodafone. En ja hoor! Blackberry met abonnement van Vodafone is inmiddels gewoon onderweg.
 
Erg handig is dat, zo'n gratis smartphone bij een abonnement. Gratis is natuurlijk niet het juiste woord, want de abonnementskost zal per maand dan wel een stuk hoger uitkomen. Een andere optie is natuurlijk een nieuwe smartphone meteen betalen en vervolgens kiezen voor een sim only abonnement.

Lees meer over Telefonie.