Geld besparen op Energie met initiatief van de Consumentenbond

De consumentenbond wordt concurrent van de Nederlandse energiemaatschappijen. Tenminste als ze genoeg deelnemers hebben. Want dan krijgt u energie tegen echt de laagste prijzen.
Wie weleens goed naar zijn energierekening heeft gekeken zal zich realiseren dat energie niet goedkoop is. Niet alleen is de energie duur, energiebelasting is ook torenhoog. Bijna 50 procent ofwel de helft van wat u per maand uit uw salaris overhevelt naar de zakken van uw energie maatschappij draagt de energie maatschappij weer af aan de Nederlandse staat. Voor wie het nog niet goed begrepen heeft wat hierboven staat, van elke 180 euro per maand die u aan energie betaald gaat 90 euro naar Jan Kees de Jager die momenteel erg hard op zoek is naar geld voor zijn Griekse Euro crisis. Duidelijk?
 
Initiatieven om geld te besparen (meer zuur verdiend salaris in eigen zak houden) zijn daarom altijd welkom. Zo’n initiatief is er nu van de Consumentenbond. Voor 15 November wil de Consumentenbond zoveel mogelijk inschrijvers hebben die vrijblijvend straks een offerte krijgen voor hun energie. Inschrijven kost dus niets, u zit nergens aan vast, is het interessant dan stapt u over, is het niets dan reageert u niet en verandert er niets. Heeft de Consumentenbond genoeg inschrijvers dan regelt de bond dat u allen gezamenlijk energie kan inkopen tegen naar verwachting veel lagere tarieven dan u tot nu toe gewend bent.
 
Aan de energiebelasting zal de bond nog niets kunnen doen, maar door de commercie in de wielen te rijden kunt u straks wel goedkoper uit zijn. Op moment van schrijven zijn er al meer dan 40.000 inschrijvingen dus het gaat hard en het ziet er naar uit dat de graaiende energiebedrijven straks een groot probleem hebben als 40.000 mensen, maar straks natuurlijk veel meer, in een keer overstappen naar een andere energieleverancier op aanraden van de consumentenbond.
 
Overigens als het inderdaad zover komt dat u wilt overstappen op aanraden van de Consumentenbond dan hoeft u daar zelf niets voor te doen. Op uw besluit wordt het door de bond geregeld.
 
Klinkt goed? Hier inschrijven: Consumentenbond en zodra je de jaarafrekening in handen hebt even op een link in een email klikken en nog even je verbruik opgeven voor een offerte op maat.

Lees meer over Besparen.