Snel aan geld komen? Dat doe je zo…

Je hebt snel geld nodig? Hier zijn een paar serieuze manieren om snel wat extra geld te regelen. Of het nou om een paar tientjes gaat of om honderden en zelfs duizenden euro’s.
Op moment dat het nodig hebt valt er altijd wel iets te regelen om snel aan geld te komen. Hier zijn een paar handige tips waarmee je snel aan geld kan komen.
 
1 ) Een paar extra tientjes
We hebben allemaal wel een paar spullen om ons heen die op zijn minst een paar tientjes waard zijn. Natuurlijk kun je die te koop zetten, maar vaak gaat er wat tijd over heen voor je een koper hebt gevonden en die de spullen heeft opgehaald tegen contante betaling. Veel sneller is wanneer jij met je spullen naar een lommerd of pandhuis gaat.
Bij een pandhuis brengen mensen de meest uiteenlopende spullen. Tv’s, game consoles, mobieltjes, koffiezetapparaten. Je kan het zo gek niet bedenken.
 
Je hebt twee keuzes, je verkoopt de spullen of je beleent ze. Na een verkoop ben je de spullen kwijt, maar bij belenen is geld lenen met onderpand en het onderpand is dan het goed dat je komt brengen. Na een bepaalde looptijd betaal je het geleende geld weer terug en krijg je ook je spullen weer mee naar huis.
 
Dus snel een paar tientjes nodig? Dan kun je op deze manier dezelfde dag nog een paar tientjes in handen hebben.
 
2 ) Een paar honderd euro
De snelste manier om een paar honderd euro in handen te krijgen is door een minilening af te sluiten. Je emailt een kopie legitimatie en kopie loonstrook naar de aanbieder van minileningen en deze smst jou een code. Wanneer jij de code naar de aanbieder smst maakt deze met internetbankieren een bedrag tot 750 euro over naar je rekening. Dit staat binnen 10 minuten op je rekening nadat je het smsje hebt verstuurd.
 
3 ) Een paar duizend euro
Zit je echt verlegen om een groot bedrag aan geld dan is het tijd voor een rondje langs de familie. Niet voor de voor de handliggende reden, namelijk of ze je dit geld willen lenen, maar met de vraag of ze gouden sierraden hebben die ze tijdelijk of misschien zelfs permanent kunnen missen. Ook goud kun je namelijk belenen bij de meeste pandhuizen en goud is veel, soms wel heel veel geld waard. Hoe zwaarder het sierraad en hoe hoger het aantal karaat, des te meer is het geld waard. Een simpel ogende ketting kan wanneer je dit als onderpand geeft bij een pandhuis enkele honderden euro’s opleveren. Is de nood hoog? Ga dan eens door je eigen juwelendoos of vraag je kennissen en familie of ze je tijdelijk uit de brand willen helpen met hun sierraden.

Lees meer over Geld Lenen.