Leningen en verzekeringen oversluiten omdat het goedkoper kan!

Als het om uw financiën gaat dan moet u wat assertiever zijn. U kunt veel geld besparen door niet klakkeloos te accepteren dat het nou eenmaal kost wat het kost.
Het woord oversluiten zend rillingen over de ruggen van de meeste bankiers en assurantiebedrijven. Het betekent namelijk dat zij klanten kwijt raken en dat vind niemand leuk. Maar als je klanten hun verzekeringen en of leningen oversluiten dan betekent dat gewoon dat ze ergens anders goedkoper uit zijn en dat jij als aanbieder van een financieel product kennelijk te duur bent.
 
Het is altijd goed om eens in het jaar alle financiële producten die je als consument afneemt eens goed tegen het licht te houden. Her en der een aanvraag te doen voor een lening offerte of een verzekering offerte om te kijken of de lening die je al hebt of een verzekering die al loopt toch goedkoper kan. Want het kan zomaar zijn dat diezelfde lening of verzekering jou bij een andere financiële dienstverlener een heleboel geld bespaart. Een half procent verschil op een grote lening bespaart honderden zo niet duizenden euro’s per jaar aan rente. Polissen en premies van verzekeringen vergelijken kan u een veel lagere premie of een hogere dekking opleveren.
 
U moet dus nooit bang zijn als consument voor het oversluiten van een lening, oversluiten van een hypotheek of oversluiten van een verzekering. U bent klant en dat betekent dat u het volste recht heeft om goedkoop uit te zijn door over te stappen naar een andere bank, financierder of assurantiebedrijf.
 
Wees dus geen dief van uw eigen portomonee, 2011 staat voor de deur, dus kom in actie en laat het nieuwe jaar een goedkoper jaar zijn doordat u uw te dure financiële producten oversluit naar goedkopere alternatieven.

Lees meer over Geld Lenen, Verzekeringen.